Social

2019-05-20, 15:47:48

Germania caută măcelari. Oferta, valabilă până pe 25 iunie

Un restaurant din Germania, care dispune de măcelărie, caută, prin intermediul serviciului EURES, ce poate fi accesat de olteni, măcelari. Salariu ajunge la 2.100 de euro, iar contractul de muncă este permanent.

Activitatea presupune curăţarea carcaselor de porci, bovine, miei, tăierea şi pregătirea cărnii, conservarea cărnii prin uscare sau sărare, preparearea platourilor reci. Se cere calificare profesională sau experienţă în domeniu, dar şi cunoştinţe de limba germană. Permisul de conducere, categoria B, constituie avantaj.

Angajatorul poate oferi cazare sau sprijin în găsirea unei locuinţe, precum şi în demersurile de înregistrare la autorităţi. Se acordă ajutor în perfecţionarea cunoştinţelor de limba germană.

Contractul de muncă este permanent, iar programul de lucru este de 40 de ore pe săptămână. Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt. Oferta de lucru este valabilă până pe data de 25 iunie.

Comentarii

Redacţia

2019-05-20 15:47:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...