Social

2019-05-31, 11:55:59

Germania caută, printre olteni, grădinari. Salariul este de aproximativ 2.000 de euro lunar

O nouă ofertă pentru munca în străinătate, în sectorul agricol. Germania caută, prin serviciul EURES, care poate fi accesat de olteni, grădinari. Salariul este de aproximativ 2.000 de euro lunar. Oferta de lucru este valabilă până pe data de 25 iunie.

Germania caută, prin intemediul serviciului EURES, grădinari. Se caută persoane care au cursuri în acest domeniu, atestate cu diplomă. Activitatea presupune curăţarea şi tăierea copacilor.

Se lucrează la îngrijirea vegetaţiei de lângă şinele de cale ferată. Angajatorul oferă cursuri de instruire în domeniu, pe o perioadă de şase luni, dar şi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, iar programul de lucru este cu normă întreagă, 40 de ore pe săptămână. Salariul este de aproximativ 2.000 de euro pe lună.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt, pentru detalii legate de obţinerea unui astfel de loc de muncă.

Comentarii

Redacţia

2019-05-31 11:55:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...