Politică

2020-09-10, 14:36:33

Gheorghe Neacşa, mutat de la şefia Gărzii de Mediu Olt, la Maramureş. Surse: Mutarea, cerută de penelistul Gigel Ştirbu

Comisarul şef al Gărzii de Mediu Olt, Gheorghe Neacşa, a fost mutat printr-o decizie a ministrului Mediului, Costel Alexe, la şefia comisariatului din judeţul Maramureş.

Potrivit unor surse, mutarea a fost făcută la insistenţele deputatului liberal de Olt, Gigel Ştirbu, care vrea să-şi impună la şefia Gărzii de Mediu din judeţ o persoană apropiată. Cum Gheorghe Neacşa are concurs pe post, acesta nu poate fi schimbat până când nu îi expiră mandatul, aşa că a fost mutat pe un post similar.


Neacşa s-a declarat surprins de decizia ministrului Mediului.

„Deocamndată, până pe 14 septembrie, sunt tot eu la conducerea Comisariatului Olt. Am primit o decizie de mutare pe perioadă temporară în judeţul Maramureş. Eu sunt cu concurs şi am solicitat o reprogramare a concediului până pe 6 noiembrie. A fost refuzată cererea de concediu şi, în loc, a venit o decizie care spune că trebuie să ocup funcţia de la Maramureş”, a declarat Gheorghe Neacşa.

Până la numirea altei persoane, Garda de Mediu Olt va fi condusă de Aura Mandache, comisar de mediu.


Comentarii

Redacţia

2020-09-10 14:36:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...