Sănătate

2019-03-14, 09:58:40

Ginecologul Ştefan Nedelea, în pragul pensionării. Postul a fost scos la concurs

Medicul Ştefan Nedelea împlineşte luna aceasta 65 de ani, însă ginecologul slătinean îşi poate prelungi contractul până la 67 de ani. Pentru că se află în pragul pensionării, postul acestuia a fost scos la concurs.

Şapte medici lucrează pe Secţia Obstetrică-Ginecologie II de la nivelul Spitalului Slatina: Minela Călinescu, Ştefan Nedelea, Masoud Hashemi, Nicoleta Oncescu, Karina Bighea, Mihaela Roşoga şi Adela Manta, şeful secţiei.


Ginecologul slătinean Ştefan Nedelea va împlini luna aceasta 65 de ani, însă acesta îşi va putea prelungi contractul până la 67 de ani, aşa cum prevede noua legislaţie din domeniu.

Pentru că ginecologul slătinean, care se află de zeci de ani în slujba slătinencelor, este în pragul pensionării, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina scoate la concurs un post de medic specialist, specialitatea obsterică-ginecologie. Postul disponibil pe Secţia Obstetrică-Ginecologie II a fost publicat în revista de specialitate „Viaţa Medicală” pe 25 ianuarie, iar concursul urmează să fie organizat pe 2 mai.

Comentarii

Redacţia

2019-03-14 09:58:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...