Sport

2018-01-19, 12:46:10

Goalkeeper-ul nou venit la CSM Slatina, Lăcrămioara Stan, a suferit o entorsă la antrenamente

Ghinion pentru handbalista nou-transferată la CSM Slatina, Lăcrămioara Stan. Sosită în această iarnă la gruparea slătineană, după ce şi-a reziliat contractul cu Dunărea Brăila, tânăra portăriţă a suferit o entorsă la antrenamentul de joi seara. Aceasta va lipsi cel puţin două săptămâni, reprezentând astfel o pierdere grea în echipă, mai ales că în jocul cu CSM Roman a avut câteva parade salvatoare.

Pierdere importantă în tabăra echipei CSM Slatina, înaintea confruntării cu Măgura Cisnădie. Portarul nou-sosit, Lăcrămioara Stan, ratează meciul de sâmbătă, iar şansele de a reveni în jocul cu Rapid Bucureşti sunt de asemenea reduse. Goalkeeper-ul echipei slătinene a suferit o entorsă la antrenamente şi va sta departe de teren cel puţin două săptămâni.

Postul de portar este însă acoperit la CSM Slatina, mai ales că oficialii clubului n-au renunţat la nicio jucătoare de pe acest post. Dana Vălean, Diana Diaconu şi Mădălina Puşcaş sunt celelelalte variante la care va apela Victorina Bora pentru perioada în care Lăcrămioara Stan va fi indisponibilă.

Comentarii

Redacţia

2018-01-19 12:46:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...