Sport

2013-04-25, 18:46:49

Goge: „Aş merge la o echipă care să promoveze”

Jucător ce în vară nu s-a înţeles asupra detaliilor financiare cu oficialii grupării FC Olt Slatina, fostul aluminist Petre Goge a ajuns în cele din urmă la ACS Poli Timişoara.

Fotbalistul de 21 de ani nu a reuşit să-şi ducă contractul la bun sfârşit, zilele trecute încheindu-şi conturile cu formaţia de pe Bega. Mijlocaşul a fost pus pe lista neagră, alături de atacantul Mihai Dina, de către tehnicianul Valentin Velcea, după meciul de la Slatina, încheiat cu o remiză (1-1), obţinută în ultimele secunde. Goge speră să ajungă la o altă echipă care luptă pentru promovare, chiar dacă mijlocaşul nu va mai avea drept de joc în acest retur, dat fiind faptul că nu a fost declarat liber de comisiile FRF.

 

„Mi-am reziliat contractul, nu am mai fost dorit. Impresarul meu va negocia, eu îmi doresc o echipă care trage la promovare. Nu cred că voi mai putea evolua în acest retur, pentru că este perioada prea scurtă, până voi fi declarat liber mai durează. Deocamdată o să îmi caut o echipă ca să mă antrenez”, a declarat mijlocaşul Petre Goge.

Comentarii

Redacţia

2013-04-25 18:46:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...