Eveniment

2018-07-10, 16:25:21

Gravidă din Olt, rănită într-un accident în Vâlcea. Autoturismul în care se afla a fost lovit de roata de rezervă desprinsă de la o autoutilitară

O femeie însărcinată din judeţul Olt a ajuns la Spitalul Râmnicu Vâlcea, marţi după-amiază, după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de o roată de rezervă desprinsă de la maşina din faţă şi a fost lovit de autovehicului care circula în spate. Accidentul s-a petrecut pe DN 7, în localitatea vâlceană Câineni.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că femeia însărcinată a fost transprotată la spital de o ambulanţă.

„În localitatea Câineni a avut loc un accident rutier.În timp ce circula spre Râmnicu Vâlcea, unei autoutilitare i s-a desprins roata de rezervă din spate, care a sărit într-un autoturism de Olt ce circula în spatele acesteia. Şoferul a frânat brusc fiind lovit din spate de un alt autoturism de Sibiu, care nu a păstrat distanţa. A fost solicitată ambulanţa pentru o persoană care se afla în autoturismul de Olt, deoarece aceasta era însărcinată”, a afirmat reprezentantul IPJ Vâlcea.

Comentarii

Redacţia

2018-07-10 16:25:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...