Administraţie

2020-02-11, 10:45:46

Gunoaie lângă tomberoane şi la ieşirile din Caracal. Primăria face apel la cetăţeni, după ce imaginile au ajuns pe Facebook

Imagini din mai multe zone ale orașului au fost postate în mediul online, iar în ele se poate vedea cum cetățenii și-au aruncat deșeurile menajere lângă punctele de colectare sau la intrările în oraș.

Primăria municipiului Caracal face un apel către caracaleni și îi roagă să respecte regulile cu privire la colectarea deșeurilor.

„Facem un apel cetățenilor să nu mai arunce gunoaie lângă tomberoane sau la ieșirile din localitate și să anunțe de îndată operatorul de salubrizare pentru a indica adresa exactă și numărul punctului de colectare pentru ca operatorul să poată să intervină! Doar împreună putem păstra curățenia în orașul nostru”, este mesajul transmis de municipalitate.

Comentarii

Redacţia

2020-02-11 10:45:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...