Comentariul Gazetei

2020-03-06, 11:58:36

Gunoiele nu zboară singure la tomberon...

Cel mai prost obicei al trecătorilor rămâne aruncatul gunoiului la întâmplare. Nu cred că oamenii vor înţelege prea curând că trebuie să se schimbe, pentru că cei mai mulţi sunt lipsiţi de orice urmă de bun-simţ şi, din păcate, sunt foarte tineri.

Două adolescente, care duceau gunoiul, în loc să-l arunce în tomberoanele îngropate de municipalitate în pământ, l-au lăsat lângă. Nu ştiu ce este de făcut cu aceşti oameni care nu se civilizează în vecii vecilor. Poate amenzile, aplicate cât se poate de des, îi vor determina să se gândească de două ori înainte de a arunca aiurea resturile.

Observăm tineri pe stradă care, deşi au coşul de gunoi sub nas, aruncă ambalajul de la ceea ce mânâncă pe jos. Ca să nu mai vorbim de mucurile de ţigară, aruncate chiar şi de pe geamul de la maşină. 

Odată cu încălzirea vremii, obiceiul acesta de neam prost ia o amploare mai mare. A arunca gunoiul în pădure, pe marginea drumului sau, uneori, de la geamul blocului, nu face decât să te descalifice ca om.

Comentarii

Redacţia

2020-03-06 11:58:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...