Social

2020-10-09, 13:40:58

Guvernul PNL încă nu a alocat fonduri pentru DGASPC. Marius Oprescu: „Avem un deficit de câteva sute de milioane de lei vechi”

Guvernul României nu a alocat nici acum fondurile necesare pentru funcţionarea Direcţiilor Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.


Potrivit preşedintelui CJ Olt, Marius Oprescu, deficitul a ajuns la câteva sute de milioane de lei vechi.

„Am primit 300.000 lei de la Guvern, conform unei ordonanţe pe care au dat-o. Sunt bani destinaţi pentru plata cheltuielilor restante ale Spitalului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Nu s-au primit alţi bani. Aşa cum ştiţi, de-a lungul timpului, am tot făcut public şi am intervenit cu adrese către Guvernul României, avem un deficit de câteva sute de milioane de lei vechi pentru Direcţia Copilului, iar primăriile au neacoperit, conform legii care trebuia respectată, 30% din fondul de handicap, ce trebuie asigurat până la finalul anului. Nu au venit aceşti bani”, a declarat Marius Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2020-10-09 13:40:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...