Eveniment

2019-04-22, 14:12:43

Haine „de firmă” contrafăcute, confiscate de poliţiştii olteni

Sute de îmbrăcăminte şi încălţăminte contrafăcute, în valoare de aproximativ 15.000 lei, au fost confiscate de poliţiştii de la Investigrarea Criminalităţii Economice Olt, în urma unei acţiuni desfăşurate, în weekend, în localităţile localităților Slatina, Caracal, Corabia, Osica de Sus și Tufeni. Totodată, au fost aplicate amenzi de peste 117.000 lei.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, poliţiştii au identificat cinci firme din Slatina și Caracal, care vindeau peste 200 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării, purtând însemnele de identificare ale unor branduri de renume. În toate aceste cazuri, au fost deschise dosare penale.

„În cauză, s-a dispus indisponibilizarea celor 200 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, în valoare de aproximativ 15.000 de lei, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii prejudiciului creat titularilor mărcilor respective. Polițiștii de investigare a criminalității economice au întocmit cinci dosare penale reprezentanților firmelor respective”, se arată în comunicatul citat.

De asemenea, au fost aplicate 28 de amenzi, în valoare totală de 117.000 lei, iar polițiștii au confiscat aproximativ 80 de kilograme pește, 60 de kilograme carne de porc și pui, 20 de kilograme zahăr, precum și suma de 1.200 de lei.

Comentarii

Redacţia

2019-04-22 14:12:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...