Sport

2020-05-19, 21:37:42

Handbalista Alexandra Andrei se desparte de CSM Slatina. Interul stânga va evolua pentru SCM Craiova

După trei sezoane petrecute în tricoul echipei CSM Slatina, Alexandra Andrei (fostă Gogoriţă) se desparte de gruparea pregătită de Victorina Bora. Interul stânga se afla la final de contract, iar în noua stagiune va evolua pentru SCM Craiova, echipă pentru care a mai jucat înainte de a semna cu gruparea slătineană.

Interul stânga Alexandra Andrei, una dintre jucătoarele de bază în linia de nouă metri a grupării CSM Slatina, va evolua din noul sezon pentru SCM Craiova. Handbalista sosită în urmă cu trei sezoane se afla la final de contract cu gruparea slătineană. 

Alexandra Andrei, principala marcatoare în multe dintre meciurile echipei slătinene, a fost suspendată de FRH în august 2018, deoarece semnase în martie un contract cu Măgura Cisnădie, iar ulterior şi-a reînnoit contractul cu CSM Slatina. Interul stânga a obţinut, la Comisia de Disciplină, reducerea suspendării de la 6 luni, la o lună, iar pe data de 7 octombrie a revenit pe teren.  

În februarie 2019, într-un meci împotriva echipei Corona Brașov, Alexandra Andrei a suferit o ruptură a ligamentelor anterioare încrucișate la piciorul stâng, fiind supusă unei intervenții chirurgicale la o clinică din Târgu Mureș. Interul stânga a revenit pe teren odată cu începutul pregătirilor pentru sezonul 2019-2020 a Ligii Naționale, care a fost suspendat în luna martie ca urmare a pandemiei COVID-19.

Handbalista de 29 de ani a mai evoluat, în decursul carierei, pentru Rulmentul Braşov, HCM Râmnicu Vâlcea şi HC Alba Sebeş. Originară din Corabia, Alexandra Andrei are selecţii la naţionala de junioare, tineret şi senioare. 


Comentarii

Redacţia

2020-05-19 21:37:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...