Sport

2019-06-06, 14:34:10

Handbalista slătineană Cristina Zamfir s-a căsătorit cu antrenorul echipei SCM Craiova, Bogdan Burcea

Idila dintre jucătoarea slătineană Cristina Zamfir şi antrenorul său, Bogdan Burcea, a fost oficializată săptămâna trecută, când cei doi au spus „da” în faţa ofiţerului stării civile. Cristina Zamfir este componentă a generaţiei ’89, considerată de excepţie pentru handbalul slătinean. Interul stânga ce evoluează de câţiva ani pentru SCM Craiova a fost, în sezonul 2016-2017, golgheterea Ligii Naţionale.

Handbalista slătineană Cristina Zamfir s-a căsătorit, săptămâna trecută, cu antrenorul său, Bogdan Burcea. Interul stânga al echipei SCM Craiova, jucătoare formată la LPS Slatina, a divorţat în urmă cu aproape doi ani pentru a-şi uni destinele cu Bogdan Burcea, care, de asemenea, vine dintr-o altă relaţie.

Tehnicianul echipei de handbal din Bănie a mai fost căsătorit tot cu o handbalistă, pe care a antrenat-o în perioada în care activa în Grecia, dar şi în Insulele Feroe.

Cristina Zamfir, dar şi noul ei soţ, Bogdan Burcea, sunt cetăţeni de onoare ai municipiului Craiova, după performanţa realizată anul trecut, când SCM Craiova a câştigat Cupa EHF.

Comentarii

Redacţia

2019-06-06 14:34:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...