Sport

2019-02-08, 14:52:48

Handbalistele slătinene luptă pentru puncte pe terenul echipei Corona Braşov

Echipa de handbal CSM Slatina continuă lupta pentru salvarea directă cu un joc dificil. Gruparea pregătită de Victorina Bora întâlneşte duminică, 10 februarie, cu începere de la ora 17.30, în deplasare, Corona Braşov. Meciul nu va fi televizat, însă evoluţia scorului va putea fi urmărită în timp real pe site-ul FRH, într-o transmisiune livetext.

Pe locul zece, ultimul care asigură menţinerea directă, echipa de handbal CSM Slatina continuă meciurile oficiale cu un joc dificil pe terenul formaţiei Corona Braşov. Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora au un moral bun, după victoria cu U. Cluj, iar şansele de a reveni cu puncte sunt destul de mari, chiar dacă nu va fi deloc uşor.

Echipa slătineană va face deplasarea la Braşov cu o zi înaintea meciului, care se va disputa duminică, de la ora 17.30. Jocul nu va fi televizat, însă iubitorii handbalului slătinean vor putea urmări evoluţia fetelor într-un format livetext, pe site-ul FRH.

După meciul de la Braşov, CSM Slatina va evolua în Cupa României, pe teren propriu, cu SCM Gloria Buzău, joc programat pe 17 februarie.

Comentarii

Redacţia

2019-02-08 14:52:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...