Sport

2021-07-18, 08:41:52

Handbalistele slătinene s-au reunit pe „1 Mai”. Două cantonamente în perioada următoare

Echipa de handbal CSM Slatina s-a reunit la Stadionul „1 Mai”. La primul antrenament al verii, jucătoarele pregătite de Victorina Bora au susţinut o serie de teste fizice, urmând ca luni dimineaţă să plece în primul cantonament, ce se va desfăşura pe litoral, în staţiunea Saturn. De asemenea, în perioada 26-31 iulie, gruparea slătineană va mai susţine un stagiu centralizat la munte, la Fundata.


La reunire au fost prezente 13 handbaliste, printre care si nou venitele: Elena Livrinikj si Cristina Crețu. Au lipsit motivat celelalte handbaliste nou transferate: Rebeca Necula, Mara Matea,  Andreea Coman aflate cu lotul national la Campionatul European U19 şi Stefania Gheorghe, care participă la Campionatul European de Beach Handbal.

CSM Slatina va susţine, în această vară, două stagii de pregătire centralizate: în perioada 19-24 iulie, la Saturn, iar în perioada 26-31 iulie la Fundata.

După aceasta perioadă, vor urma o serie de meciuri şi turnee de pregatire, urmând ca primul joc oficial sa se desfasoare pe 24 august, în Cupa Romaniei, cu formația Minaur Baia Mare, iar pe 4 sptembrie se va juca prima etapa a noului sezon din Liga Florilor Mol, acasa cu Dacia Mioveni”, anunţă oficialii echipei CSM Slatina.Comentarii

Redacţia

2021-07-18 08:41:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...