Sport

2019-06-26, 15:21:13

Handbalistele slătinene se reunesc pe 10 iulie. CSM Slatina va participa la trei turnee de pregătire, organizate de Craiova, Zalău şi Buzău

Vacanţa pentru handbalistele pregătite de Victorina Bora se va încheia pe 10 iulie, atunci când vor lua startul pregătirii în vederea abordării celui de-al treilea sezon în Liga Naţională. După o scurtă perioadă de pregătire pe plan local, slătinencele vor susţine cantonamentele verii. De asemenea, vor lua parte la trei turnee de pregătire ce vor fi organizate de SCM Craiova, HC Zalău şi HCM Gloria Buzău.

Echipa de handbal CSM Slatina se va reuni pe data de 10 iulie, în vederea pregătirii noului sezon al Ligii Naţionale care va începe pe 31 august. Slătinencele aflate sub comanda Victorinei Bora au rezervate, în luna iulie, şi cele două stagii de pregătire, unul la mare, iar celălalt probabil la Herculane, la fel ca în stagiunile precedente.

CSM Slatina va participa, în luna august, la trei turnee de pregătire, care vor fi organizate de formaţiile SCM Craiova, HC Zalău şi Gloria Buzău.

Până la reunire, oficialii grupării slătinene negociează perfectarea unor noi transferuri pentru completarea lotului de jucătoare. Până în acest moment, interul stânga Sonia Vasiliu şi două handbaliste de la Centrul Naţional de Excelenţă sunt noutăţile din echipa slătineană.

Comentarii

Redacţia

2019-06-26 15:21:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...