Politică

2019-07-19, 10:28:25

Iancu (PSD): „Faptul că tinerii plecați la muncă în străinătate se vor întoarce acasă nu a fost doar o promisiune electorală”

Deputatul de Olt Marius Iancu spune că planul de măsuri luate de Guvern şi Parlament pentru dezvoltarea agriculturii i-a determinat pe mai mulţi tineri să revină în ţară şi să înceapă mici afaceri.

Parlamentarul PSD dă ca exemplu situaţia din mai multe localităţi din sudul judeţului Olt.

„Am promis că tinerii plecați la muncă în străinătate se vor întoarce acasă, iar fermierii din sudul județului arată că nu a fost doar o promisiune electorală, ci un plan de măsuri luate de Guvern și Parlament care să dezvolte agricultura românească și să îi determine pe tineri să înceapă mici afaceri în satele Oltului. Îmi doresc ca și tinerii din comunele și orasele din nordul județului să creadă în această oportunitate și să dezvolte mici afaceri specifice zonei”, a declarat Marius Iancu.

Comentarii

Redacţia

2019-07-19 10:28:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...