Sport

2019-08-08, 14:43:37

Ianovschi, după victoria cu 3-0 din ultimul amical: „Avem jucători de mare calitate, dar mai avem de lucrat până ce jocul se ridică la nivelul aşteptărilor”

CSM Slatina a câştigat cu 3-0 amicalul cu Unirea Bascov, însă banca tehnică a grupării nou-promovate în Liga a III-a spune că mai este de lucrat până ce jocul se va ridica la nivelul aşteptărilor. Slătinenii lucrează mult la consolidarea relaţiilor de joc, pe de o parte, însă, pe de altă parte, pregătirea fizică nu este nici ea neglijată, astfel încât la ora primului meci din Liga a III-a echipa să fie în cea mai bună formă.

Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, a declarat, după victoria cu 3-0 din amicalul cu Unirea Bascov, că au fost reglate o serie de inexactităţi, însă mai este de lucrat până ce jocul se va ridica la nivelul aşteptărilor. Tehnicianul nou-promovate în Liga a III-a a folosit formule diferite de joc în cele două reprize, pentru a căuta soluţiile cele mai pune în creionarea unui prim unsprezece.

Jocul nu se ridică încă la nivelul aşteptărilor, suntem departe de ceea ne dorim, pentru că aşteptările sunt mari. Avem jucători de mare calitate, dar încă mai avem de lucrat, de pus la punct multe lucruri. Trebuie să ţinem cont de faptul că din cei 22 de jucători, avem 10 jucători noi, însă lucrurile uşor, uşor încep să capete contur”, a declarat, imediat după joc, antrenorul grupării slătinene.

Mihai Ianovschi a rulat întreg lotul de jucători în meciul cu Unirea Bascov, pentru a da minute de joc egale tuturor componenţilor lotului. Acesta a alcătuit cele două echipe în aşa fel încât să se creeze relaţii de joc, să se caute cele mai bune combinaţii, dar mai ales să se edifice pe cât posibil în privinţa celei mai bune formule pentru meciurile oficiale.

Aşa cum ei se caută pe ei, încep să se simtă în teren, la fel şi eu încep să mă edific, de la un meci la altul, în privinţa celor mai bune soluţii , a modului în care ei interacţionează pe teren. Marţi am avut două antrenamente, luni unul, astăzi jocul, mâine unul, poimâine două, ne continuăm pregătirea intensă pentru că avem mult de lucru. Am folosit două echipe pentru a pune jucătorii în interacţiune în anumite combinaţii, vom revedea jocul, vom trage concluziile. Au fost două echipe echilibrate valoric, în care m-a interesat cum colaborează jucătorii pe fiecare compartiment în parte. Am corectat o parte din greşelile pe care le-am făcut în meciurile anterioare, au mai existat momente în care le-am mai făcut, sperăm să le eliminăm, dar nici adversarul nu ne-a pus foarte mari probleme, cel puţin din punct de vedere ofensiv”, a mai declarat antrenorul grupării CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

Pe lângă golurile marcate de Ceapă, care a reuşit „dubla” şi tânărul mijlocaş central Dorin Toma, slătinenii au mai avut câteva ocazii clare de a puncta pe tabelă. 

S-a ratat, dar important este că am ajuns în faţa porţii. În campionat lucrurile vor sta cu totul şi cu totul altfel, nu am lucrat foarte mult pe faza de finalizare, ne-am dorit foarte mult să nu primim gol şi am insistat foarte mult pe faza defensivă. Uşor, uşor, odata cu antrenamentele de individualizare în faţa porţii, cu siguranţă vor marca”, a mai spus Ianovschi. 

CSM Slatina (prima repriză): Simion Velcu, Mircea Scheau, George Cotigă, Cristian Preda, Marius Grigore, Ovidiu Popescu, Toma Bodri, Radu Constantin, Radu Necşulescu, Cosmin Căpăţână, Grigore Ceapă.

CSM Slatina (a doua repriză ): Nicuşor Grecu,  Marian Manea, Bogdan Panait, Mircea Scheau,  Dan Popescu, Vasile Gheorghe, David Oprescu, Dorin Toma, Luca Bodri, Daniel Turlea, Alexandru Capătă.


Comentarii

Redacţia

2019-08-08 14:43:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...