Sport

2019-11-11, 14:53:47

Ianovschi, după victoria cu satelitul Universităţii Craiova: „A fost un meci greu, sunt trei puncte importante în economia clasamentului”

Antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi, s-a arătat mulţumit în mod special de cele trei puncte obţinute cu satelitul Universităţii Craiova, dar şi de jocul din repriza a doua, când slătinenii au reuşit să înscrie.

Slătinenii au început bine jocul cu satelitul Universităţii Craiova şi au avut două mari ocazii prin Grigore Ceapă, însă ultimele 15 minute din prima repriză le-au aparţinut adversarilor, care, deşi nu au avut ocazii clare de a marca, au pus presiune pe slătineni. Actul secund a fost abordat cu mai multă atenţie, iar slătinenii au mai avut, pe lângă golul lui Vlada, din minutul 70, alte câteva mari ocazii de a se desprinde pe tabelă. S-a terminat cu o victorie, extrem de importantă în economia clasamentului.

„Am făcut o prima repriză puţin mai slabă, nu m-am aşteptat ca nivelul jocului să fie acesta, cel puţin ultimele 20 de minute. Am început bine, dar după 20 de minute a fost o cădere inexplicabilă a noastră, însă, în a doua repriză, am arătat că suntem o echipă. Ne-am creat, după marcarea golului, încă două situaţii mari, dar până la urmă, este frumos când se termină cu bine. A fost greu, dar sunt trei puncte extrem de importante în economia clasamentului”,
a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, mizează meci de meci, pe lângă câţiva jucători cu experienţă, şi pe tineri. În jocul cu Universitatea Craiova II, acesta a avut pe teren şase jucători sub 21 de ani.

„Dacă vă uitaţi, au fost cinci jucători sub vârstă în echipă, iar după recidiva lui Dan Popescu, am jucat tot cu un junior, deci am avut şase. Asta susţine ceea ce spuneam la început, că am venit aici să construim o echipă. Pe lângă jucători cu experienţă, avem foarte mulţi tineri care progresează, dar totul se face cu răbdare. O echipă se construieşte în timp”, a mai spus Ianovschi.

CSM Slatina va întâlni, runda viitoare, în deplasare, CS Baloteşti, formaţie aflată în a doua jumătate a clasamentului.

Comentarii

Redacţia

2019-11-11 14:53:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...