Sport

2020-03-10, 13:19:06

Ianovschi, după victoria din debutul returului: „Sunt mulţumit atât de rezultat, cât şi de joc”

Echipa de fotbal CSM Slatina a debutat cu dreptul în retur, iar în runda actuală va adăuga alte trei puncte în clasament. Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, s-a arătat mulţumit nu doar de rezultatul obţinut la Sporting Roşiori, ci şi de joc, care s-a desfăşurat pe un teren extrem de dificil.

CSM Slatina a câştigat meciul din deplasare, din runda inaugurală a returului, disputat pe terenul celor de la Sporting Roşiori. Unicul gol al partidei a fost marcat de Marian Vlada, în minutul 40, însă slătinenii au mai avut alte câteva ocazii. S-a terminat cu o victorie la limită, antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, arătându-se mulţumit nu doar de rezultat, ci şi de joc.

„Sunt mulţumit atât de rezultat, cât şi de joc. Ţinând cont de starea terenului, nu se putea face mai mult decât au făcut-o băieţii. S-au adaptat foarte bine la condiţii, adversarul nu a avut niciun şut pe poartă, am luat toate cele trei puncte, iar asta este tot ceea ce contează”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

Sporting Roşiori, formaţie ce luptă pentru evitarea retrogradării, nu a pus deloc probleme pe faza ofensivă slătinenilor, însă s-a apărat cu ardoare, în speranţa obţinerii unui rezultat pozitiv. Antrenorul echipei slătinene a fost impresionat de atitudinea formaţiei teleormănene.

„Mi-aş dori ca echipa din Roşiori să joace cu aceeaşi dorinţă pe care a avut-o cu noi şi în alte meciuri, pentru că doar aşa va reuşi să se salveze de la retrogradare. Mă bucur că nu avem accidentări, toţi jucătorii sunt bine, sâmbătă vom susţine un amical cu FC Argeş, pentru că nici ei nu au meci oficial”, a mai spus Ianvoschi.

CSM Slatina ar fi trebuit să întâlnească vineri, pe teren propriu, Tractorul Cetate, însă meciul va fi câştigat la masa verde ca urmare a retragerii formaţiei doljene.

Comentarii

Redacţia

2020-03-10 13:19:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...