Sport

2019-12-02, 12:09:54

Ianovschi, după victoria din ultimul meci: „Am legat victoriile, este un progres clar, suntem în grafic, dar era loc şi de mai bine”

CSM Slatina a încheiat cu victorie turul, după ce s-a impus cu 1-0, pe terenul celor de la Olimpic Cetate Râşnov. Cu 10 victorii, patru rezultate de egalitate şi un singur meci pierdut, nou-promovata slătineană are aceeaşi linie de clasament cu prima clasată, care este avantajată de golaveraj. Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianvoschi, are un uşor regret că s-a încheiat turul, echipa sa aflându-se într-o formă bună, cu patru victorii consecutive fără gol primit.

CSM Slatina a înregistrat, în ultimul meci din acest an, cea de-a patra victorie consecutivă fără gol primit. Gruparea pregătită de Mihai Ianovschi s-a impus cu 1-0, gol venit repede, la prima acţiune de poartă, când centrarea lui Căpăţînă, în careu, a fost trimisă în propria poartă de Poverlovici. Antrenorul echipei slătinene, Mihai Ianovschi, s-a arătat mulţumit nu doar de rezultat, ci şi de joc.

„Atitudine bună, joc bun, un progres clar de la un meci la altul. Am deschis scorul foarte repede, cel mai rapid gol al echipei, ce-i drept şi cu şansă, ne-am mai creat alte patru, cinci mari ocazii, n-am reuşit să înscriem, dar n-am avut emoţii în niciun moment, pentru că am controlat jocul”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

Cu o linie de de clasament identică cu cea a celor de la Progresul Spartac, care ocupă primul loc ca urmare a golaverajului mai bun, CSM Slatina încheie sus această primă parte a sezonului. Antrenorul slătinenilor, Mihai Ianovschi, spune că era loc de mai bine, însă, este convins că în retur echipa sa a căpătat experienţa necesară pentru a gestiona mai bine anumite momente de joc.

„Cu siguranţă, era loc de mai bine. Dacă la Alexandria şi Pucioasa am arătat rău, la Voluntari şi Coloneşti, dar şi în meciul de acasă cu Progresul Spartac, când am fost egalaţi în ultima secundă, se putea mult mai mult. Sunt convins că în retur vom avea mai multă maturitate în joc, echipa se îndreaptă clar către potenţialul pe care ni-l doream, am legat victoriile, aşa că se poate spune că suntem în grafic”,
a mai spus Ianovschi.

CSM Slatina a avut pe teren, şi în deplasarea de la Olimpic Cetate Râşnov, cinci jucători sub vârstă. Jucătorii slătineni vor mai continua antrenamentele şi în această săptămână, după care vor intra într-o binemeritată vacanţă.

Comentarii

Redacţia

2019-12-02 12:09:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...