Sănătate

2018-04-02, 15:38:33

FOTO. Iepuraşul a venit mai devreme pentru copiii internaţi la Pediatrie. Loc de joacă, amenajat în secţie

Din această săptămână, copiii internaţi în Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au un loc special amenajat în care să-şi petreacă timpul liber.

Locul de joacă a fost amenajat la etajul opt al Blocului Materno-Infantil, spaţiul fiind prins în proiectul de reabilitare a întregii Pediatrii.

Spitalul Slatina, cu aprobarea Consiliului Judeţean Olt, a încheiat un protocol de colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu” Slatina şi, zilnic, între orele 10 şi 12, o persoană specializată va veni în unitatea medicală şi va face activităţi recreative cu cei mici.

Spaţiul a fost doatat cu mobilier adecvat vârstei celor mici, televizor, jucării, cărţi cu poveşti, cărţi de colorat, astfel încât şederea copiilor în spital să fie cât mai plăcută. Toate acestea au fost achiziţionate cu bani din sponsorizări, dar şi din bugetul propriu al spitalului.

În perioada imediat următoare, elevi care frecventează cercurile Şcolii Populare de Arte Slatina vor picta personaje din desene animate pe pereţii spaţiului destinat locului de joacă.

Comentarii

Redacţia

2018-04-02 15:38:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...