Administraţie

2018-01-12, 16:57:20

Iluminat public pe strada Milcov, care duce către Parcul Industrial Slatina

Municipalitatea a demarat studiul de fezabilitate pentru introducerea de iluminat public pe strada Milcov, care face legătura oraşului cu Parcul Industrial Slatina.

Directorul Slatina Industrial Parc SA, Florin Bît, a precizat că investiţia este suportată din bugetul municipiului Slatina, lucrările fiind executate de Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminat Public (DASIP).

„Se lucrează la studiul de fezabilitate pentru introducere iluminat public pe strada Milcov, drumul care face legătura oraşului cu Parcul Industrial, unde se află noua fabrică a Prysmian Group. Investiţia este finanţată de consiliul local, urmând a fi executată de Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminat Public”, a afirmat Bît.

Prysmian Group a achiziţionat, printr-un contract de vânzare-cumpărare, nu mai puţin de 17 hectare, în Parcul Industrial Slatina. Tranzacţia a adus în conturile municipalităţii aproximativ 3,4 milioane de lei. Firma italiană este primul locatar al Slatina Industrial Parc şi a început construcţia unei fabrici, în anul 2015, finalizând-o în decembrie 2016.

Prysmian are facilităţi de producţie în mai mult de 50 de ţări cu 80 de fabrici. În prezent, în noua hală de producţie a SC Prysmian din Parcul Industrial se produc aproape cinci milioane de kilometri de cablu pe an, iar în viitor producţia va ajunge la 10 milioane de kilometri de cablu din fibră optică.


Comentarii

Redacţia

2018-01-12 16:57:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...