Eveniment

2020-03-31, 00:07:36

IMAGINI VIDEO. Copilul din Slatina confirmat cu COVID-19, transportat cu izoleta la Bucureşti

Copilul în vârstă de un an şi două luni confirmat cu COVID-19 a fost fost transferat, luni seara, cu izoleta, la Institutul Clinic de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Capitală.

Pe imaginile video se poate vedea cum micuţul este transportat cu izoleta spre autospeciala pentru transport victime multiple (ATPVM), cu care a fost dus la Bucureşti. 

Băiatul era internat din urmă cu două zile, la Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Slatina, iar astăzi a fost confirmat cu coronavirus.

Copilul şi părinţii săi au ajuns în Slatina, în data de 24 martie, intrând în izolare la domiciliu. Patru zile mai târziu, copilului i s-a făcut rău și a fost internat la Spitalul Județean unde i s-a făcut testul pentru COVID-19.


Comentarii

Redacţia

2020-03-31 00:07:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...