Actualitate

2019-10-04, 14:40:02

În concediu, cu casa în spinare: Libertatea de a-ți alege pe loc destinația

E momentul să te relaxezi, să scapi de stres și să îți limpezești mintea. Gata cu ofertele de vacanțe all inclusive, spune adio resorturilor care îți restricționează nevoia de natură și de aventură. E timpul tău liber, e dreptul tău de a face tot ce ceea ce poftești. Închiriază o autorulotă și pleacă la drum!

Dacă în străinătate există de foarte multă vreme un adevărat curent al turismului cu autorulota, în România această piață este abia la început. Încet-încet, însă, crește entuziasmul acestui tip de vacanțe. Desigur, cumpărarea unei autorulote nu pare rentabilă decât pentru amatorii de senzații tari. Dar pentru turistul care își dorește o vacanță, închirierea unui astfel de autovehicul este soluția ideală.

Un vis devenit realitate

Există site-uri de specialitate, precum rulotescu.ro, de pe care poți să închiriezi autorulota care ți se potrivește. Probabil că ți s-a părut doar un vis îndepărtat! Acum, însă, acesta poate deveni realitate.

Și nu-ți face prea multe griji: o vacanță cu autorulota este cât se poate de plauzibilă. Nu ai nevoie nici măcar de un permis de conducere de altă categorie. Permisul categoria B pe care îl ai este suficient.

Așa că ocupă-ți mintea doar cu itinerariul pe care vrei să-l parcurgi, pentru că, dintr-o dată, variantele s-a multiplicat. Poți să parcurgi în voie munții, să oprești noaptea în locul cel mai frumos, pe care poți să-l alegi la fața locului. Și cât de frumoși sunt munții României, câte peisaje poți admira de la fereastra „sufrageriei” tale ad-hoc, alături de familie ori de prieteni! Cum ar fi să campezi pe Valea Cerbului sau pe Transbucegi, la altitudine?

Sau du-te la mare și oprește în stațiunea preferată! Gândește-te, poți opta să dormi în fiecare noapte în altă stațiune.

Condiții mai bune ca la hotel


Și nu-ți face griji, o autorulotă nu are condiții precare în interior. Nicidecum. Ai chiar mai multe decât într-o cameră obișnuită de hotel sau într-o pensiune: apă caldă, aragaz, duș separat și încălzire pentru nopțile răcoroase.

Toaletă? Ai! Frigider? Bifat! Chiar și congelator? Evident! Inclusiv chiuvetă de bucătărie.

Ești la două click-uri distanță și o rotire a cheii în contact de marea ta aventură! Familia ta va fi mai mult decât încântată. Nu te-ai săturat de stațiunile aglomerate, cu tomberoanele lor veșnic pline, cu vacarmul care te înnebunește? E timpul să închiriezi o autorulotă și să scapi de nebunia turismului clasic. Vei putea îmbina odihna cu aventura și te vei bucura de condusul unui autovehicul minunat, dotat cu toate utilitățile.

E adevărat, nu e ușor să îți imaginezi confortul în câțiva metri pătrați, dar autorulotele sunt fabricate special pentru acest lucru. De fapt, autorulota este căsuța la care ai visat mereu, cea care îți poate duce visele oriunde vrei.

Livingul MAXI, cu canapele față în față, pat mare, lat de 160 cm, ascuns în tavan și care coboară electric, o baie cu dimensiuni foarte generoase și un garaj încăpător. Toate într-o autorulotă? Toate alături de mine în orice călătorie vrei să pornești?

Da, toate aceste lucruri sunt posibile! Găsești autorulote de închiriat pentru toate buzunarele fără niciun fel de probleme. Drum bun!

sursa foto: shutterstock.com

Comentarii

Redacţia

2019-10-04 14:40:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...