Eveniment

2020-07-13, 08:12:46

Încă cinci poliţişti din Olt, confirmaţi cu noul coronavirus

Încă cinci poliţişti de la Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice (SICE) din cadrul IPJ Olt au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus. Cu COVID-19 au fost infectaţi şi patru angajaţi ai ISU Olt.

Poliţiştii sunt contacţi ai unor cazuri deja confirmate. În primă fază au fost testaţi pozitiv cu coronavirus şeful IPJ, Mihai Mihalache, adjunctul Eduard Bîlă, şeful Poliţiei Slatina, Victor Vladu, un ofiţer din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi şeful Serviciului, comisar şef Ionuţ Ilinca, dar şi un agent din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale.

Cadrele ISU lucrează în dispeceratul integrat cu Serviciul de Ambulanţă. Trei asistente ale SAJ au fost confirmate, vineri, cu Sars-Cov2.

368 de cazuri de coronavirus sunt în judeţul Olt. De la începutul pandemiei, 229 de persoane au fost externate, 180 fiind vindecate, iar 49 la cerere.

29 de persoane au refuzat internarea şi sunt izolate la domiciliu.

În spital mai sunt 9 de persoane confirmate cu COVID-19. 15 persoane au decedat.

Comentarii

Redacţia

2020-07-13 08:12:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...