Eveniment

2018-04-24, 09:04:21

Incendiu la Spitalul Slatina pornit de la un scurtcircuit, lichidat înainte de a se propaga

Secţia Terapie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost în pericol să fie cuprinsă de un incendiu, marţi dimineaţă, din cauza unui scurtcircuit la un corp de iluminat.

Incendiul a fost lichidat până la sosirea pompierilor şi n-a fost nevoie de evacuarea pacienţilor.

„A fost un început de incendiu la etajul II, pe un hol. Incendiul a fost găsit lichidat de personalul de pe locul de muncă. Nu a fost necesară evacuarea pacienților. A ars parțial un corp de iluminat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsăşteanu.

Managerul spitalului, Cătălin Rotea, a declarat că incendiul a fost lichidat de personalul de pe secţie, înainte să se propage.

„N-a fost foc. A facut scurtcircuit o lampa şi s-a stins în trei minutede personalul de pe secție. Dar s-a sunat si la pompieri ca sa vadă exact despre ce e vorba”, a declarat Rotea

Comentarii

Redacţia

2018-04-24 09:04:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...