Eveniment

2019-05-22, 11:44:14

Incendiu pe strada Nicolae Iorga, din Slatina. Un container metalic a luat foc

O oră au luptat cu flăcările pompierii militari slătineni pentru lichidarea unui incendiu izbucnit noaptea trecută, pe strada Nicolae Iorga, din Slatina. Un container metalic a ars.

Containerul folosit ca spaţiu de depozitare a fost cuprins de flăcări după ce în apropierea lui s-a dat foc la nişte gunoaie.

„În momentul sosirii echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la materialele combustibile aflate în interiorul containerului (mase plastice, mobilier, motoare electrice, lampi electrice, izolația acoperișului), cu flacără și degajări mari de fum”,
a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Timp de o oră s-a acţionat pentru lichidarea incendiului, în urma căruia au ars materialele depozitate în interiorul containerului metalic. 

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un foc deschis lăsat nesupravegheat”, a adăugat reprezentantul ISU Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-05-22 11:44:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...