Eveniment

2017-02-14, 09:29:28

Incendiul de la hala de pe strada Milcov din Slatina, stins de pompieri după mai bine de şapte ore

Mai bine de şapte ore a durat, luni, intervenţia pompierilor pentru lichidarea incendiului incendiu izbucnit la o hală din Slatina, de pe strada Milcov, în interiorul căreia erau depozitate materiale plastice.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că o autospecială de stingere a monitorizat în continuare zona afectată de incendiu şi după lichidarea acestuia.

Potrivit reprezentanților ISU, din cercetările preliminare, cauza probabilă a izbucnirii focului este explozie urmată de incendiu.

„Este vorba de acumulare de vapori gazoşi de la recipientele sub presiune depozitate în hală, iar sursa este o scânteie mecanică de la un echipament pe care îl foloseau pentru prelucrarea plasticului”, a declarat plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Pompierii au intervenit cu nouă autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru stingerea incendiului, şase de la ISU şi trei de la serviciile private pentru situaţii de urgenţă.

Comentarii

Redacţia

2017-02-14 09:29:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro