Comentariul Gazetei

2020-01-28, 16:38:12

Încercarea penibilă a PNL Olt de a-şi lipi imaginea de proiectul Drumului Expres

După ce în acest weekend am publicat o filmare cu drona a Drumului Expres Craiova-Piteşti, în zona viitoarei centuri de ocolire a Slatinei, şefimea PNL Olt s-a înghesuit pe conturile, paginile şi grupurile de Facebook să posteze filmuleţul şi să-l lege de marea guvernare liberală pe care o trăim, vrând-nevrând.

Carevasăzică, mai marii liberali vor să ni se inoculeze ideea că, uite domn’le, PNL-ul ne face centură la Slatina. Nu mai contează că adevărul este cu totul altul. Adică, proiectul este început de fostul guvern, al PSD-ului - fie ei cât de răi, măcar pe asta nu le-o poate lua nimeni, iar PNL a alocat doar 96 milioane din cele două miliarde de lei de care avea nevoie proiectul.

Pe lângă toate acestea, prefectul Guvernului PNL, Florin Homorean, ne cheamă să facem o „vizită de lucru” pe şantierul Drumului Expres, tot din punctul centurii de ocolire a Slatinei.

Totul este doar o încercarea penibilă a PNL Olt de a-şi lipi imaginea de proiectul Drumului Expres.

Comentarii

Redacţia

2020-01-28 16:38:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...