Actualitate

2021-04-04, 08:42:28

Incident la Capitoliu, soldat cu doi morți. Un individ a lovit intenționat cu mașina doi polițiști la o barieră de la intrare

Un incident de securitate s-a produs, vineri, la clădirea Capitoliului din Washington D.C., sediul Congresului american. O mașină a lovit doi polițiști în încercarea de forța o barieră de securitate. Suspectul și unul dintre polițiștii răniți au murit ulterior.


Incident de securitate la Capitoliu, 2 aprilie 2021. O mașină a intrat intenționat într-o barieră de securitate de la Capitoliu, lovind doi polițiști. Unul dintre ei a murit, iar atacatorul a fost împușcat mortal.

Şoferul mașinii a forțat barierele de securitate și a lovit cu mașina doi agenți, apoi a coborât din autoturism cu un cuțit. A vrut să atace și alți polițiști, moment în care a fost împușcat. A murit la spital câteva zeci de minute mai târziu, relatează digi24.ro.

Cei doi polițiști răniți au fost preluați de un elicopter, dar unul dintre ei nu a mai putut fi salvat de medici. Era de 18 ani în serviciul poliției.

„Suspectul a murit, doi polițiști de la Capitoliu au fost transportați la spitale diferite și vă anunț foarte îndurerată că unul dintre ofițeri a murit din cauza rănilor suferite. În acest moment nu putem oferi niciun fel de informații legate de nume, vârstă, data nașterii sau orice altceva similar. A fost un an extrem de greu pentru Poliția Capitoliului: evenimentele din 6 ianuarie (atacul asupra Capitoliului, n.red.) și acum, acest eveniment. Vă rog să vă rugați pentru noi”, a declarat Yogananda Pittman, șefa Poliției Capitoliului.

Potrivit poliției, atacul NU pare să fie de natură teroristă. FBI s-a implicat în anchetă, în timp ce Garda Națională, detașată la sediul Congesului după incidentele din ianuarie, a fost mobilizată în zona în care a fost creată breșa de securitate.

Comentarii

Redacţia

2021-04-04 08:42:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...