Administraţie

2017-07-17, 12:04:33

Indemnizaţii majorate pentru consilierii locali slătineni

Consilierii din cadrul Consiliului Local Slatina vor încasa, lunar, până aproape de 900 lei, indemnizaţia lor urmând să se mărească odată cu intrarea în vigoare a Legii salarizării unice.

Potrivit unui proiect de hotărâre de consiliu local ce vizează modificarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Local al municipiului Slatina, „pentru participarea la şedinţele Consiliului Local şi ale comisiilor de specialitate, consilierii locali au dreptul la o indemnizaţie maximă lunară de 10% din indemnizaţia lunară a primarului municipiului Slatina, exclusiv majorările prevăzute la art. 16 alin. 2 din Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice”.

Cum salariul primarului a crescut şi se apropie de 9.000 lei, indemnizaţia consilierilor locali care vor participa la toate şedinţele legislativului se va apropia de suma de 900 lei, pe lună.

Proiectul care va duce la mărirea indemnizaţiei aleşilor locali slătineni se va afla pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Slatina, programată pentru marţi.

Comentarii

Redacţia

2017-07-17 12:04:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro