Actualitate

2022-01-07, 11:09:30

Informare meteo de precipitaţii sub formă de ninsoare pentru aproape toată ţara

ANM a emis o informare meteorologică de precipitații moderate cantitativ predominant sub formă de ninsoare, valabilă din această noapte, de la ora 04:00, până mâine, ora 12:00.

În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș şi în vestul şi nord-vestul Transilvaniei, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă.

În Carpaţii Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali va ninge moderat, iar stratul nou de zăpadă va fi local consistent.

Cantitățile de apă vor fi în general de 10...15 l/mp şi izolat de peste 20 l/mp.

Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55...65 km/h în sudul Banatului şi pe crestele Carpaților Meridionali, temporar viscolind ninsoarea.

„În restul teritoriului, precipitații sub formă de lapoviță şi ninsoare se vor semnala în special în dimineaţa zilei de sâmbãtã (08 ianuarie), cu precădere în dealurile sudice”, se arată pe site-ul ANM. 


Comentarii

Redacţia

2022-01-07 11:09:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...