Social

2020-04-30, 16:16:52

Înscrierea copiilor la creşele din Slatina, amânată

Depunerea solicitărilor pentru înscrierea copiilor la creșele din Slatina, pentru anul școlar 2020-2021 se amână, potrivit unui comunicat al primăriei.

Stabilită inițial pentru perioada 4 mai – 30 iunie, noua perioadă de primire a solicitărilor va fi stabilită și comunicată după data de 15 mai, în funcție de măsurile ce vor fi dispuse după încetarea stării de urgență stabilită prin Decretul Prezidențial nr. 240/2020.

Potrivit comunicatului citat, la data comunicării perioadei de depunere a solicitărilor vor fi transmise și informațiile despre: condițiile de înscriere, formularul tipizat pentru solicitare (cererea), documentele necesare, modalitatea de depunere/transmitere a solicitărilor, criteriile de departajare în condițiile în care numărul de solicitări depăşeşte numărul locurilor disponibile, calendarul procedurii de la depunerea solicitării până la soluționare.

Comentarii

Redacţia

2020-04-30 16:16:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...