Comunitate

2017-12-05, 12:08:51

Inspectorii DSVSA Olt, ample acţiuni de control pe parcursul acestei luni. Sunt vizate carmangeriile, pieţele, restaurantele şi târgurile

Pentru a preveni apariţia unor episoade de toxiinfecţie alimentară, pe parcursul lunii decembrie, DSVSA Olt va efectuta ample acţiuni de supraveghere şi control în pieţele agroalimentare, abatoare, unităţi de procesare şi depozitare a alimentelor de origine animală, dar şi în târgurile de animale.

Pentru că se apropie Sărbătorile de Iarnă, iar consumul creşte, reprezentanţii DSVSA Olt sunt vigilenţi şi au demarat ample acţiuni de control.

În afara pieţelor şi unităţilor de depozitare a produselor de origine alimentară,  inspectorii vor trece şi pragul carmangeriilor, măcelăriilor, unităţilor de alimentaţie publică, laboratorelor de patiserie şi cofetăriilor, dar şi supermaketturilor şi magazinelor alimentare.

Comentarii

Redacţia

2017-12-05 12:08:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...