Agricultură

2017-11-08, 12:44:54

Ion Anuţa: „Consumatorii ar trebui să facă o selecţie şi să cumpere de la producători”

Inspectorii Direcţiei pentru Agricultură Olt au demarat o serie de controale în pieţe, pentru descoperirea falşilor producători. Directorul DAJ Olt, Ion Anuţa, a precizat că şi cumpărătorii trebuie să facă o selecţie şi să aleagă să achiziţioneze legume şi fructe de la producători şi nu de la comercianţi.

Reprezentanţii Direcţiei pentru Agricultură (DAJ) Olt au precizat că verificările în pieţele agroalimentare vor continua.

Directorul DAJ Olt, Ion Anuţa, a precizat că toţi cumpărătorii trebuie să facă o selecţie atentă a legumelor şi fructelor pe care le achiziţionează. Acesta spune că, în urma controalelor, a constatat, că producătorii afişează de foarte multe ori preţuri mai mici, faţă de cele ale comercianţilor.

„Personal am fost în mai multe pieţe şi chiar în târguri. Am constatat de foarte multe ori că preţurile afişate de producători sunt mult mai mici faţă de cele ale comercianţilor. De exemplu, roşiile la producători erau cu 2 lei-2,5 lei. La comercianţi am găsit preţuri mai mari. Consumatorii ar trebui să facă o selecţie şi să cumpere de la producători”,
a spus Anuţa.

Comentarii

Redacţia

2017-11-08 12:44:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...