Agricultură

2017-11-17, 15:04:15

Ion Anuţa: „Vom avea roşii autohtone în pieţe până la Crăciun”

Peste o mie de fermieri olteni s-au înscris în ciclul al doilea al Programului de susţinere a cultivatorilor de tomate. Pentru că judeţul Olt se află în continuare pe primul loc în ţară privind accesarea acestui Program, reprezentanţii Direcţiei Agricole Judeţene (DAJ) Olt spun că roşii autohtone vor fi în pieţe până la Crăciun.

1.025 de fermieri olteni s-au înscris în ciclul al doilea al Programului pentru susţinerea tomatelor, dintre aceştia şapte sute depunând deja documentele justificative, conform cărora au valorificat câte două mii de kilograme de roşii.

Directorul DAJ Olt, Ion Anuţa, a precizat că până la finalul perioadei de depunere, adică 20 decembrie, peste 90 la sută dintre fermierii olteni care s-au înscris îşi vor valorifica producţia de roşii. Totodată, acesta spune că vor fi roşii autohtone în pieţe până la Crăciun.

„Până pe 20 decembrie, peste 90 la sută dintre fermierii olteni vor reuşi să-şi valorifice producţia de roşii. Vom avea roşii autohtone în pieţe până la Crăciun. Graţie acestui Program, în judeţ au intrat peste şapte milioane de euro. Important este ca aceşti bani să fie investiţi în agricultură”,
a spus Ion Anuţa.

Comentarii

Redacţia

2017-11-17 15:04:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...