Politică

2020-08-06, 13:22:39

Ionuţ Dima, candidat PSD Coteana: „O decizie asumată, bine cântărită și nicidecum una luată cu scopul de a plăti o poliță cuiva”

Printr-o postare pe o reţea de socializare, Ionuţ Dima, cel care astăzi a anunţat că va candida pentru funcţia de primar al Comunei Coteana din partea PSD, explică motivele care l-au determinat să ia această decizie.

Ionuţ Dima spune că este vorba despre o decizie asumată, cântărită îndelung.

„Oameni buni, cotenenii mei dragi! Poate unii dintre dumneavoastră sunteți surprinși de alegerea făcută. Ceea ce trebuie și MERITAȚI să știți este faptul că este o decizie asumată, bine cântărită și nicidecum una luată într-un moment de rătăcire, cu atât mai puțin cu scopul de a plăti o poliță cuiva. Am recurs la acest gest în urma unor situații neplăcute în care am fost pus și peste care am încercat în tot acest timp să trec, dar care, din păcate, au atins zilele trecute niște limite greu de suportat. Am spus-o și o voi repeta întotdeauna: familia și cotenenii sunt valorile mele cele mai de preț și nu voi accepta niciodată ca acestea să aibă de suferit. Nu în ultimul rând știu că decizia mea de azi este agreată de cei mai mulți dintre dumneavoastră, cei care de altfel m-ați îndemnat în nenumărate rânduri să fac acest pas. Împreună rămânem o echipă! Una PUTERNICĂ PENTRU COTEANA și pentru DEZVOLTAREA COTENEI”, a scris Ionuţ Dima pe site-ul de socializare.
 

Comentarii

Redacţia

2020-08-06 13:22:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...