Sport

2017-12-07, 13:23:11

Ionuţ Ilie, atacantul echipei Vedea Văleni, este golgheterul Ligii a IV-a. Ciprian Tănasă, mai puţine goluri decât tânărul „vârf”

Cel mai bun marcator în primul eşalon fotbalistic judeţean este componentul echipei Vedea Văleni Nicolae Titulescu, atacantul Ionuţ Ilie. Cu 12 „reuşite”, tânărul fotbalist a devansat jucători mult mai experimentaţi cum ar fi Ciprian Tănasă sau Robert Stancu, de la campioana de toamnă Vediţa Coloneşti.

Atacantul de 25 de ani al celor de la Vedea Văleni Nicolae Titulescu, Ionuţ Ilie, este golgheterul Ligii a IV-a cu 12 goluri marcate. Jucător sosit în urmă cu câţiva ani de la Ştiinţa Drăgăneşti, „vârful” ocupantei locului secund are mai multe reuşite decât fotbalişti cu state vechi în primele eşaloane, cum ar fi Ciprian Tănasă sau Robert Stancu.

„Este cel mai bun jucător de explozie şi de driblinguri în regim de viteză. Este un marcator desăvârşit, nu are nevoie de prea multe ocazii ca să înscrie”, l-a caracaterizat directorul sportiv al celor de la Vedea Văleni Nicolae Titulescu, George Şofaru, pe tânărul atacant.

Pe locurile următoare în topul golgheterilor Ligii a IV-a se numără Ciprian Tănasă şi Robert Stancu, ambii de la Vediţa Coloneşti, cu nouă goluri marcate, şi Daniel Andronache (Vedea Văleni Nicolae Titulescu) şi Cosmin Ştirbu (FC Olt Scorniceşti), cu câte opt „reuşite”.

Comentarii

Redacţia

2017-12-07 13:23:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...