Politică

2020-06-02, 16:06:54

ISCTR Oltenia, mutat de PNL din Slatina la Craiova, după opt ani

Inspectoratul Teritorial pentru Control în Transportul Rutier (ISCTR) nr. 6, care coordona activtatea din judeţele Olt, Dolj, Vâlcea, Mehedinţi şi Gorj, a fost mutat de PNL din Slatina la Craiova, după opt ani de funcţionare.

Instituţie înfiinţată în anul 2011, ISCTR avea în componenţă opt inspectorate teritoriale conduse fiecare de către un inspector şef teritorial.

Inspectoratul teritorial nr. 6 Oltenia, având în coordonare cinci judeţe - Olt, Dolj, Valcea, Mehedinti şi Gorj - a fost condus din anul 2012, până în luna februarie 2020 de slătineanul Mihai Braneţ.

În Februrie 2020, liberalii din Olt au dorit să preia conducerea Inspectoratului Teritorial nr. 6 şi au reuşit acest lucru. După pensionarea lui Mihai Braneţ, la conducerea ISCTR a fost numit Marius Defta. 

La doar trei luni după schimbarea conducerii Inspectoratului, prin ordinul ministrului Transporturilor, Lucian Bode, s-a dispus şi mutarea instituţiei la Craiova, după opt ani în care a funcţionat la Slatina.

Motivul mutării ISCTR rămâne un mister.

„Inspectoratul s-a mutat prin ordin de ministru, probabil la propunerea cuiva. Astăzi deja îi mutau arhiva la Craiova. După opt ani, l-au mutat. Este o pierdere pentru judeţ şi nu ştiu de ce nu au fost în stare să-l păstreze aici. Era printre puţinele de la nivel de regiune care aveau sediul în Slatina”, a declarat fostul şef al ISCTR Oltenia, Mihai Braneţ.

Ulterior publicării acestui material, deputatul PNL Gigel Ştirbu a contactat redacţia Gazeta Nouă şi a afirmat că a avut o discuţie personală cu ministrul Lucian Bode şi că ISCTR Oltenia rămâne la Slatina.

Comentarii

Redacţia

2020-06-02 16:06:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...