Actualitate

2019-11-15, 09:11:24

Îți plac provocările? Iată 5 jocuri sexy pe care le poți încerca în seara asta împreună cu partenerul!

Din păcate, tot mai multe cupluri se confruntă cu dificultăți în relațiile intime, din diverse motive, iar printre cele mai comune cauze se numără stresul, oboseala, situația financiară și alte probleme asemănătoare, care afectează partenerii atât din punct de vedere psihic, cât și din punct de vedere fizic.

Relația intimă este influențată cel mai mult de diverse probleme cotidiene, așadar, uneori este recomandat să lași grijile deoparte și să petreci o seară romantică împreună cu partenerul. Dacă vă confruntați cu monotonia, puteți încerca lucruri noi pentru a condimenta relația, precum diverse joculețe sexy.

Iată câteva sugestii de jocuri hot ce pot aduce un „aer proaspăt” în relația de cuplu:

1. Strip-Pong
Iată cum anume se procedează: pe o masă suficient de mare, se așază  (pe un colț al mesei) șase pahare sau căni. Tu și partenerul trebuie să stați în celălalt capăt de masă și să aruncați mingiuțe de ping-pong, încercând să le introduceți în pahare/căni. Dacă unul dintre voi nimerește, celălalt trebuie să-și dea jos un articol vestimentar, iar rezultatul final al jocului ar putea fi incendiar. Este indicat să lași grijile deoparte în acele momente, pentru a te putea concentra exclusiv pe partener.

2. V-ați ascunselea cu jucării
Acest joc presupune să ascundeți prin casă diferite obiecte pe care le mai folosiți în dormitor, precum cătușe, vibratoare de la Pasiune, un bici, un lubrifiant, etc. Partenerul va începe să le caute, și pe măsură ce le găsește, trebuie să le folosiți împreună. Este un joc extrem de sexy, și incitant. Dacă nu aveți astfel de jucării, este recomandat să le luați în considerare, pentru că pot condimenta considerabil relația intimă.

3. Cărți de joc
Aici ai două opțiuni: poți juca cu partenerul un joc obraznic fie cu ajutorul cărților clasice de joc, fie cu ajutorul cărților de joc sexy, special create pentru jocurile erotice în doi. Dacă folosiți cărți normale de joc, puteți să oferiți fiecărei cărți o anumită semnificație, precum sărut, striptease, masaj erotic, etc., iar numerele de pe cărți pot reprezenta durata. Așadar, nu trebuie decât să trageți pe rând câte o carte și să urmăriți instrucțiunile. Dacă optați pentru cărți de joc sexy, majoritatea conțin poze explicite diferite sau texte care indică ce anume trebuie să faceți, iar modul de a juca este același - fiecare dintre voi trage o carte și se conformează „poruncii”.

4. Twister pentru adulți
Deși este un joc preponderent pentru copii, poate fi jucat și de către adulți, pentru că ipostazele în care ajung jucătorii pot avea conotații sexuale numai bune pentru revigorarea relației sexuale din cuplu. Așadar, de ce să nu-l încercați? Puteți respecta regulile de bază ale jocului, însă puteți adăuga două reguli noi: pe măsură ce ratați mișcările, renunțați la un articol vestimentar, iar dacă trupurile voastre se apropie, nu aveți voie să vă atingeți ori să vă sărutați. La finalul jocului, depinde doar de voi în ce fel se va încheia seara.

5. Adevăr sau provocare
Acesta este probabil unul dintre cele mai vechi și îndrăgite jocuri pentru copii, însă te-ai gândit vreodată că poate fi un prilej excelent de a vorbi cu partenerul despre cum ați vrea să decurgă lucrurile din punct de vedere intim între voi? Regula de bază este aceeași, dar dacă se nimerește să fie „adevăr”, este important să adresezi întrebări intime partenerului, și să afli exact ceea ce îi place, și ce nu, și viceversa. Sinceritatea este una dintre cheile succesului în acest joc!

Bucură-te de momente incredibile alături de partenerul tău și ieșiți împreună din zona de confort, evitând monotonia. Descoperiți-vă cât mai mult, fiind deschiși la noi provocări și modalități prin care să vă păstrați aprinsă pasiunea!

Sursa foto: unsplash.com


Comentarii

Redacţia

2019-11-15 09:11:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...