Social

2020-03-11, 09:30:20

ITM Olt nu întrerupe activitatea cu publicul, însă recomandă serviciile online

Pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19, încă o instituţie recomandă oltenilor să evite deplasările inutile. Inspecţia Muncii anunţă că activitatea cu publicul nu va fi întreruptă, însă îi sfătuieşte pe cetăţeni să apeleze la servicile online.

Activitatea de comunicare şi relații cu publicul din cadrul Inspecției Muncii nu va fi întreruptă, însă instituţia recomandă publicului să evite deplasările care nu sunt obligatorii și să se limiteze la cele strict necesare.

Pentru depunerea documentelor, persoanele fizice și juridice au la dispoziție mijloace de comunicare indicate pe site-ul Inspecției Muncii: www.inspectiamuncii.ro.
                                  
De asemenea, Inspecția Muncii atenționează atât angajatorii, cât şi lucrătorii că au obligația să ia toate măsurile care se impun pentru prevenirea infectării angajaților sau lucrătorilor cu virusul COVID-19.

În scopul prevenirii îmbolnăvirilor și recuperării capacității de muncă, asigurații pot beneficia de concediu și indemnizație pentru carantină.

Inspecția Muncii anunţă că va verifica în continuare modul în care angajatorii respectă prevederile legale în vigoare, în domeniile sănătate şi securitate în muncă şi relaţii de muncă.Comentarii

Redacţia

2020-03-11 09:30:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...