Eveniment

2018-03-13, 11:32:47

Iubita poliţistului cu gripă porcină, internată la Infecţioase. Femeia, suspectă că a contactat virusul

Iubita poliţistului, care săptămâna trecută a fost internat în stare gravă după ce a contactat virului gripal, este şi ea sub observaţia medicilor. Femeia, care a intrat în contact direct cu poliţistul, este suspectată de gripă.

Tânăra a fost internată încă din weekend în Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Slatina. Ea a fost alături de omul legii până joi, când acesta a fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul „Matei Balş”, din Capitală.

Vali Dinu, de 40 de ani, poliţist în cadrul Serviciului de Investigarea a Infracţionalităţii Economice, s-a simţit foarte rău săptămâna trecută şi joi s-a prezentat la Spitalul Slatina. Bărbatul a fost intubat şi imediat s-a solicitat sprijinul elicopetrului SMURD pentru a-l transfera la Spitalul „Matei Balş”, din Bucureşti. Acolo, medicii au confirmat prezenţa virusului gripal.
Comentarii

Redacţia

2018-03-13 11:32:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...