Eveniment

2020-01-21, 16:29:14

Jandarmii olteni şi-au prezentat bilanţul pe anul trecut. Un ofiţer venit din Afganistan, „jandarm de onoare”

Jandarmii olteni au prezentat, luni, în cadrul unei şedinţe, rezltatele obţinute în anul 2019. Evenimentul s-a petrecut în sala CJ Olt din Slatina.

La activitate au participat prefectul şi subprefectul judeţului Olt, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, reprezentantul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, colonel Victor Georgescu şeful Serviciului Management Stări Excepţionale şi Standarde Operationale din cadrul I.G.J.R. , şefii instituţiilor Ministerului Afacerilor Interne de la nivel judeţean, precum şi celelalte instituţii cu care unitatea cooperează sau după caz colaborează.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, Virgil Delureanu, a vorbit despre misiunea jandarmilor.

,,Judeţul nostru s-a bucurat de toată implicarea, profesionalismul şi seriozitatea dumneavoastră în activităţile de asigurare a unui climat corepunzător de ordine publică. Vă felicit pentru tot ce aţi împlinit în acest an pentru ceea ce faceţi în legătură cu siguranţa cetăţeanului în fiecare zi, chiar dacă situaţiile prin care treceţi nu sunt uşoare şi vă pun în pericol viaţa”, a afirmat el.

În cadrul evenimentului, a fost acordat titlul onorific „Jandarm  de onoare al judeţului Olt”, locotenent colonelului Bogdan Velica. Ofiţerul a participat în perioada 27 februarie 2019 - 15 septembrie 2019 la misiunea NATO din Afganistan, Resolute Support (RSM), care are ca scop instruirea forţelor de ordine afgane pentru gestionarea situaţiei operative deosebit de complexă din această ţară.

Comentarii

Redacţia

2020-01-21 16:29:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...