Sport

2019-01-21, 16:28:43

Jucătorii grupării CSM Slatina, program de pregătire cu două antrenamente pe zi, înaintea cantonamentului montan

Dacă multe dintre grupările din Liga a IV-a nu au dat nici măcar startul pregătirilor, CSM Slatina, al cărei obiectiv este clar, accederea în eşaloanele superioare, se pregăteşte în forţă, având programate chiar şi două antrenamente pe zi. Componenţii grupării slătinene, pregătiţi de Bobi Verdeş, vor urca, pe 30 ianuarie, la munte, pentru un stagiu centralizat ce se va desfăşura în staţiunea Cheile Grădiştei.

Program de pregătire intens pentru echipa de fotbal CSM Slatina. Gruparea pregătită de Bobi Verdeş a disputat sâmbătă un joc şcoală, iar duminică a avut, de asemenea, sedinţă de pregătire. Mai mult, în această săptămână, componenţii lotului slătinean au programate inclusiv câte două antrenamente pe zi.

„Pregătirea decurge foarte bine, băieţii răspund cum trebuie la antrenamente. Jucătorii nou-veniţi s-au integrat, ne pregătim inclusiv cu două antrenamente pe zi, până la plecarea în cantonamentul montan”, a precizat antrenorul grupării CSM Slatina, Bobi Verdeş.

CSM Slatina va face, pe 30 ianuarie, deplasarea în stagiul centralizat de la Cheile Grădiştei. Revenirea în localitate este programată pe 8 februarie. După cantonamentul montan, jucătorii pregătiţi de Bobi Verdeş vor da startul meciurilor amicale. Oficialii clubului slătinean au perfectat doar meciuri în compania unor echipe de Liga a III-a şi Liga a II-a.Comentarii

Redacţia

2019-01-21 16:28:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...