Sport

2019-08-08, 09:39:56

Juniorii CSO Petrolul Potcoava, în tribunele Stadionului „Ion Oblemenco”

Accesul gratuit în tribune pentru copiii sub 14 ani la meciul susţinut de Universitatea Craiova, pe teren propriu, cu AEK Atena, în cadrul turului trei preliminar al Europa League, determină centrele de copii şi juniori să le ofere micuţilor sportivi şansa de a privi un astfel de meci. După ce grupele mici de juniori de la CSS-CSM Slatina şi-au anunţat participarea în tribunele Stadionului „1 Mai”, alţi copii din judeţul Olt vor fi prezenţi la meci.

Micuţii fotbalişti ai Clubului Sportiv Orăşenesc Petrolul Potcoava se vor afla în tribunele Stadionului „Ion Oblemenco” la meciul din cadrul turului III preliminar al Europa Legue, susţinut de Universitatea Craiova pe teren propriu în compania celor de la AEK Atena. Oltenii au terenul suspendat de UEFA după incidentele de la meciul cu Hanved, iar în aceste condiţii au luat decizia de a oferi acces gratuit copiilor sub 14 ani, cu condiţia ca şcoala să organizeze excursia. Juniorii clubului Petrolul Potcoava vor fi însoţiţi de antrenorii Cristian Vintilă şi Constantin Pană. 

Meciul Universitatea Craiova - AEK Atena se dispută joi, 8 august, de la ora 19.15, pe Stadionul „Ion Oblemenco”.


Comentarii

Redacţia

2019-08-08 09:39:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...