Sport

2019-09-10, 14:48:41

Juniorii de la CSM Slatina, victorii clare în Campionatul Naţional

Grupele de juniori Under 17 şi Under 19 ale CSM Slatina au obţinut alte victorii clare în Campionatul Naţional. Slătinenii Under 19 s-au impus cu 5-0 în deplasarea de la AFC Turris Turnu Măgurele, în timp ce echipa Under 17 a câştigat cu 7-1. Atât juniorii mari, cât şi cei mici se află în fruntea ierarhiei seriei a VI-a a Campionatului Naţional.

Din victorie în victorie. Juniorii CSM Slatina au bifat alte succes clare în cadrul Campionatului Naţional, ambele grupe aflându-se pe primul loc în serie. CSM Slatina Under 19, pregătită de Marius Popa, a câştigat cu 5-0 meciul din deplasare cu AFC Turris Turnu Măgurele, în timp ce echipa Under 17, pregătită de Cristian Stănculeţu, s-a impus cu 7-1.

Juniorii slătineni nu au cunoscut înfrângerea de opt etape, dominând practic seria din care fac parte.

Grupele de la CSM Slatina nu au programate meciuri oficiale în acest weekend, următoarele jocuri urmând a se disputa pe 21 septembrie, în deplasare, cu CSS Craiova.

Comentarii

Redacţia

2019-09-10 14:48:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...