Sport

2017-04-18, 12:11:09

Juventus Slatina, în căutarea punctelor pierdute

După remiza din runda precedentă, Juventus Slatina are doar varianta victoriei în jocul de pe teren propriu cu Avântul Coteana, pentru a nu-şi complica mai mult situaţia din clasament. Aspiranta la barajul de promovare se află la patru puncte de liderul AS Milcov, iar orice alt rezultat în afara victoriei în cadrul „intermediarei” de miercuri o poate scoate din lupta pentru primul loc.

Juventus Slatina are mare nevoie de victorie în meciul de pe teren propriu cu Avântul Coteana, formaţie situată în zona inferioară a clasamentului.

Gruparea slătinenă nu-şi permite paşi greşiţi în cursa de urmărire a liderului, mai ales că are de recuperat puncte preţioase după remiza din meciul precedent cu Petrolul Potcoava. Juventus Slatina se află la prima participare în Liga a IV-a, iar obiectivul, încă din primul sezon, este participarea la barajul de promovare.

Juventus Slatina - Avântul Coteana se va disputa miercuri, cu începere de la ora 17.00, pe terenul de la Turia, acolo unde formaţia aflată sub comanda lui Valentin Turiac îşi dispută jocurile din organizare proprie.

Comentarii

Redacţia

2017-04-18 12:11:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro