Social

2019-05-13, 13:46:54

La cules de ardei în Olanda. Nu se cere limbă străină

O nouă ofertă pentru muncă în străinătate, în sectorul agricol. Olanda caută culegători de ardei, pe o perioadă de minimum trei luni. Nu se cere limbă străină, iar ora este plătită cu 9,82 de euro. Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt. Oferta de lucru este valabilă până pe 30 iunie.

Angajatorul oferă un loc de muncă stabil, într-o companie dinamică, în plină dezvoltare. Se culeg ardei 38-45 de ore pe săptămână. Nu se cere limbă străină, însă experienţa în agricultură poate reprezenta un avantaj.

Ora este plătită cu 9,82 de euro pentru persoanele cu vârsta mai mare de 22 de ani, iar plata salariului se face săptămânal. Se asigură cazare contra sumei de 85 de euro pe săptămână. Asigurarea medicală este plătită de angajator, care, de asemenea, le oferă posibilitatea muncitorilor de a urma gratuit un curs de limba olandeză.

Oferta de lucru este valabilă până pe data de 30 iunie, iar contractul se derulează pe o perioadă de minimum trei luni. Persoanele din judeţul Olt interesate de această ofertă de muncă se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-05-13 13:46:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...