Sănătate

2019-06-07, 11:21:42

Laboratorul de analize medicale de la Spitalul Slatina, din nou acreditat. Director medical: „Este egal oricărui alt laborator de top din ţară”

Laboratorul de analize medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a fost din nou evaluat de o comisie RENAR. În urma vizitei de la Slatina, experţii au acreditat din nou laboratorul slătinean. Procedurile sunt standardizate, iar analizele medicale au acurateţe.

Întreaga activitatea derulată la nivelul laboratorului de analize medicale din cadrul Spitalului Slatina a fost din nou evalută, la finalul lunii mai.

Directorul medical al Spitalului Slatina, medicul Andrei Ştefănescu, a precizat că laboratorul a fost din nou acreditat, adică toate procedurile sunt standardizate.
 
„Laboratorul de analize a fost din nou acreditat. Nu au fost probleme. Laboratorul este acreditat RENAR, ceea ce înseamnă o standardizare a procedurilor medicale. Laboratorul de la Slatina este egal oricărui alt laborator de top din ţară. Nu este nicio diferenţă privind procedurile, tipul de analize, calitatea analizelor”, a spus medicul Andrei Ştefănescu.

Spre finalul anului următor, întreaga unitate medicală de la Slatina va intra în cel de al doilea ciclu de acreditare.

Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului Slatina a fost modernizat integral. Lucrările începute anul trecut au fost finalizate, iar laboratorul de analize medicale este acum la standarde europene.

În laboratorul spitalului slătinean sunt lucrate zilnic analizele a 800 de pacienţi.

Comentarii

Redacţia

2019-06-07 11:21:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...